Viva la vida – det beste av Coldplay

Surnadal Konseptutvikling (SKUV) slår et nytt slag for lokal kultur og en mer normal hverdag, når de i november slår ordentlig på stortromma.  Da er det nemlig klart for «Viva la vida – det beste av Coldplay» i Storstuå i Surnadal kulturhus.

Musikalsk ansvarlig for konsertene, som arrangeres fredag 5. og lørdag 6. november, er Brage Kristian Einum. Han blir også å finne på scenen, og i bandet får han med seg et knippe lokale musikere i absolutt toppklasse; Rolf Paulsen (tangenter), Sondre Skogseth (bass), Olav Nergård Tørset (slagverk), Ola Langli (gitar) og Erkki Morten Klami (gitar).

Som i SKUVs populære juleshow, «Merry Fu**ing Christmas», får publikum se og høre seks lokale vokalister under «Viva la vida»-konsertene:

I beste SKUV-ånd blir det en god blanding av rutine og talentfull ungdom, når Toril Moe, Torstein Snekvik, Halvor Drøpping og Øystein Hjelle Bondhus får med seg stortalentene Hannah Sjøflot Bremer og Ellen Svendsen Fiske bak mikrofonene.

SpareBank 1 Nordmøre er hovedsponsor for konsertene, og alltid velvillige Nathan W. Lediard fra Lediard Foto er også med på laget, som SKUV-fotograf og samarbeidspartner.

At SKUVs nye prosjekt har fått navnet «Viva la vida», er slett ikke tilfeldig. I tillegg til å være en av Coldplays mest kjente sanger, betyr tittelen nemlig «lenge leve livet».

I en tid der de vaksinerte blir flere og flere og restriksjonene færre og færre, er det lov å håpe at man i november ser slutten av koronapandemien.

Som konserttittelen sier, vil publikum få servert det beste fra det britiske bandet Coldplay, med Chris Martin i spissen.

Det blir et vidt spekter av låter, med både gammelt og nytt, rolig og up-tempo. De mest kjente låtene er selvfølgelig med, og i tillegg vil publikum få høre et knippe litt mindre kjente Coldplay-sanger.

SKUVs «Viva la vida – det beste av Coldplay» er laget av og med lokale ildsjeler, som brenner for å skape kultur for lokalbefolkningen. Showet blir stort og episk, som Coldplay skal være, så her er det bare å sikre seg billetter og glede seg til nok en stor opplevelse i Surnadal kulturhus.

Lokal kultur til folket!