Utekonsert med House of Holger

House of Holger rocket 800 publikummere på Skei under fjorårets Laksedager, og sammen skapte bandet og publikum en fantastisk stemning, preget av løs rockefot og allsang. Lørdag 15. august 2020 er vi så heldige at de vil spille utekonsert for oss i ølteltet på parkeringsplassen til hotellet. Dette kan ikke bli annet enn bra! :-D

House of Holger spiller fengende festmusikk med høy allsangfaktor og fullt trøkk. Det sju personer store bandet består av lokale musikere av topp klasse:

Gunn Astrid Hove (vokal)
Øystein Hjelle Bondhus (vokal)
Brage Kristian Einum (tangenter)
Ola Langli (gitar)
Rune Dalager (gitar)
Sondre Skogseth (bass)
Olav Nergård Tørset (slagverk)

House of Holger-navnet står som et symbol på at dette er lokal, kortreist kultur, og gjengen er mer enn klare til å skape skikkelig feststemning for oss!

Grunnet coronarestriksjoner har vi også denne kvelden kun 200 billetter. Disse får du kjøpt her og i eventuelt i døra, så her gjelder det å være tidlig ute.

CC 250,-

Vi gleder oss til en helg spekket med feststemning, musikk og allsangfaktor.

Velkommen!

Foto: Nathan W. Lediard