1

Trio no Treble

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass, basert i Trondheim! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten blant annet spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. Sommeren 2018 var de på turné med pop-artist Mads Hansen, og spilte på VG-lista i Oslo, Bergen og Trondheim. Fremtidige oppdrag er blant annet en Nepal-turné og opptreden under Opereafestukene i Kristiansund i februar, og i Luleå i april.

Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester.  De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Instiutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige.

Det finnes lite musikk skrevet originalt for deres besetning, så det meste omskriver de og arrangerer selv. De spiller alt fra Grieg-stykker, Beethoven symfonier, og Bruno Mars.

Arrangør: Surnadal kulturhus

_
_
_