Surnadals hyllest til dIRE sTRAITS

Etter suksesser med hyllest av Pink Floyd (2013), Bruce Springsteen & The E Street Band (2015) og David Bowie (2017) samles de samme kreftene igjen til en fjerde utgave av ”Surnadals hyllest til….”. Denne gangen har valget falt på et band mange nok kunne ønsket seg et gjensyn med. Årets prosjekt har fått tittelen ”Surnadals Hyllest til dIRE sTRAITS”, og det er det engelske bandet som albumdebuterte i 1978 med Mark Knopfler i spissen som skal hylles denne gangen. Bandet hadde sin mest produktive periode fra 1978-1985 da de midt på 80-tallet virkelig trådte inn i rockens superliga med albumet ”Brothers In Arms”.

Konserten vil inneholde låter fra samtlige av albumutgivelsene fra den selvtitulerte debuten i 1978 og fram til den siste studioutgivelsen ”On Every Street” fra 1991. Bandet vil såklart spille alle klassikerne, både ”Sultans of Swing”, ”Romeo and Juliet”, ”Tunnel Of Love”, ”Telegraph Road”, ”Money For Nothing”, ”Brothers In Arms” og ”Walk Of Life” for å nevne noen. I tillegg har musikerne også gravd litt dypere i låtkatalogen og funnet fram noen egne favoritter, en håndfull litt mer ”skjulte perler” som passer inn i konserten.

Ensemblet består av følgende musikere:

Slagverk: Oddbjørn Sponås

Bass: Torbjørn Kvande

Piano: Brage Kristian Einum

Orgel og synthesizer: Rolf Paulsen

Gitarer: Stein Boge og Øyvind Glåmen

Saxofoner og perkusjon: Christian Quadra

Backing Vocals og perkusjon: Astrid Hyldbakk, Lisa Botterli Flostrand

Vokalsolister: Halvor Drøpping og Øystein Hjelle Bondhus

Produsent/teknikk/musikalsk ansvarlig: Rune Dalager

Ansvarlig arrangør: Surnadal Kulturhus og Rune Dalager

Premieren finner sted i Surnadal Kulturhus fredag 14. februar, og det vil også bli konsert lørdag den 15. februar. Med erfaringene av hvor populære Pink Floyd- og Bruce Springsteen og Bowie-forestillingene ble friskt i minne, tror vi nok det kan være lurt å være ute i god tid for å skaffe seg billetter også denne gangen, for å få gode plasser.

Billettar til Surnadals hyllest til dIRE sTRAITS