"Nyami Nyami" - Compassion ance kompani

Nyami Nyami og kone hans ble adskilt av en stor mur som ble bygd tvers over elva (Kariba-demningen). Jordskjelvene som ofte herjet etter at muren ble bygd kom av at slangeånden prøvde å nå tilbake til sin kone. Den ene slangen hadde kraft til å beskytte og forsørge, den andre hadde helbredende kraft.

Som Yin og Yang brakte de hverandre balanse. Det har vært tørke, sult, sjukdom og konflikt i området helt siden de to slangeåndene forsvant ned i den dype elva. Tongastammen synger fortsatt sanger som hedrer åndene i håp om at de en dag vil holde løftet sitt om å komme tilbake å gi dem frelse.

Onsdag 28.November 2018 - Sunndal Kulturhus, kl.1900
Fredag 30.November 2018 - Molde Kulturskole kl.1900
Lørdag 1.Desember 2018 - Surnadal Kulturhus kl.1900

Danser / Musiker:
Ingrid Nyhus, Sara Steen Holvik, Tendai Makurumbandi, Astrid Serine Hoel, Elisabeth B. Ludwig Eivind Linn, Othnell Moyo.

Koreograf:
Tendai Makurumbandi

Kostymer:
Trude Nystad

Gjesteopptredende:
Sunndal kulturskole, Molde Dansekompani, Surnadal Dansekompani.

Sponsorer:
Norsk kulturråd, Innovasjon Norge, Sunndal Kommune og Møre og Romsdal Fylkeskommune.

Billettar til "Nyami Nyami" - Compassion ance kompani

1. Lau 1. des kl 19:00 270/100 kr   Storstuå Les meir Kjøp