Nordmørskveld i Horisonten

God mat er god kultur. Og enda betre blir det når alt det gode er knytt til lokal og regional produksjon. Her kan Vårsøghelga og Hotellet rett og slett tilby ein gobit av sjeldan kvalitet. I tillegg kjem Kristin frå Tingvollost og Katherine frå Casa Boquera og fortel om ost og vin-eventyra sine.

Forrett:

Røkt ørret frå Vorpå Røkeri, servert med Mild Mester og Visman frå Tingvollost, honning frå Bias Honning, rømme frå Todalen Meieri og med flatbrød med smak av ramsløk frå Mosbøen gård.

Serveres med Sandeman Sherry

Hovudrett:

Indrefilet av svin frå Gårdsslakteriet Sylte,øregrønnsaker og Anna poteter frå Oppistua Øye, toppet med en heimelaga saus laga av Kraftkar frå Tingvollost. Alt blir pynta med blomster frå Oppistua Øye. Retten blir servert med Casa Boquera Semi Crianza.

Dessert:

Husets ostekake laga på ferskost frå Todalen Meieri, toppa med eple, mandler og salt karamell.

Det blir også musikkinnslag frå nokre av Vårsøghelg-artistane. Vi kan lova god musikk og garantert heilt makalaus god stemning.

Med forbehold om endringar grunna koronasituasjonen.

_
_
_