1

Merry f***ing Christmas

Surnadal Konseptutvikling (SKUV) gjentar suksessen fra i fjor, og setter opp nok en annerledes juleforestilling i Storstua på kulturhuset fredag 7. og lørdag 8. desember.

”Merry f***ing christmas” blir som i fjor en rocka juleforestilling hvor lokale sangere og musikere fremfører moderne juleklassikere av blant annet Chuck Berry, Morten Harket, The Darkness, Tom Waits og Darlene Love.

Medvirkende er det samme ensemblet som før, med kjente Surnadalsnavn som Karstein Mauset, Torstein Snekvik, Øystein Hjelle Bondhus, Lisa Botterli Flostrand, Astrid Hyldbakk og Gunn Astrid Hove som vokalister.
Disse blir stødig akkompagnert av Brage Kristian Einum på tangenter, Oddbjørn Sponås på slagverk, Torbjørn Kvande på bass og Ola Langli på gitar. Nytt av året er at svenske Christian Cuadra er med på saksofon.

Innimellom sangene vil Gøran Bolme, Kristian Nerland  og Nils Inge Aasgård binde det hele sammen med humoristiske skråblikk på den moderne julefeiringen.

SKUV har med dette opprettet en tradisjon med å lage en juleforestilling med et litt annerledes innhold enn julekonsertene med det klassiske julerepertoar, og i år er vi nok enda mer rocka enn i fjor. Det er fortsatt mye godt og lite brukt julestoff å hente fra innen pop og rock tradisjonen, og denne vil vi gjerne utnytte enda mer. Vi har i år plukket frem et nytt knippe av disse låtene som vi tror vil sette publikum i like god julestemning som de mer tradisjonelle julesangene. Her får vi både musikk fra kjente julefilmer, og med fuzzgitar. Med humoristiske skråblikk underveis satser vi på en løs og ledig halvannen time med topp juleunderholdning.

For de som skal på julebord på hotellet disse kveldene er dette et utmerket vorspiel.

Forestillingen er naturligvis åpen for publikum som ikke skal på julebord også.

Alt overskudd går som alltid uavkortet til SKUV sitt arbeid med å bygge opp en arena for lokale kulturutøvere.

Forestillingen begynner kl 19.00 begge kvelder og varer bortimot halvannen time.

Billett kr 270,-

Billetter kan kjøpes i hotellresepsjonen på kulturhuset eller på surnadal.kulturhus.no

_
_
_