1

Livet som foreldre med Hedvig Montgomery

Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery gir oss et livsnært, humoristisk og engasjerende foredrag om livet som foreldre. Hun får oss til å senke skuldrene og tenke stort om voksnes evner og barns muligheter i dagens samfunn med mange forventninger og høye krav til både foreldre og barn. Her kommer hun blant annet med gode råd om hvordan en kan gi barnet bedre selvfølelse og hvordan en kan føle seg tryggere i foreldrerollen. Målgruppen for foredraget er foreldre med barn i alderen 0-10 år, men andre er også velkomne!

Hedvig Montgomery er en dyktig formidler og blir ofte brukt som ressursperson i media om dette temaet. Hun har gitt ut fire bøker om barn og ungdoms utvikling, disse er blitt utgitt i 23 land. Hun deltar ofte i TV-programmer og podkasts, blant annet i "God Morgen Norge", Guri Solbergs «Bra dame!» i «Foreldrepodden» og i Aftenpostens «Foreldrekoden».

Fra boken «Miraklenes tid» av Hedvig Montgomery: «Barnet ditt trenger deg. Livet kommer til å kaste rundt på dere, sånn er det. Den perfekte forelder finnes ikke, men barnet trenger deg. Med alle dine feil og mangler, i all din utilstrekkelighet. Du er og blir det viktigste mennesket i livet deres. Barnet ditt trenger at du gjør så godt du kan. Og at du, de gangene du bommer, prøver å gjøre det godt igjen.»

Vi ber om at dere som ønsker å komme trykker «skal» på arrangementet, da vi har behov for å vite hvor mange som kommer. Foredraget er gratis gjennom prosjektet God Oppvekst og ICDP-foreldreveiledning og arrangeres gjennom PPT for Surnadal, Rindal og Halsa.

Vi kurses i det meste i livet. Dette kurset er et av det viktigste. Velkommen!

Foto: VG

_
_
_