1

FLYTTES: Deilig er jorden - Teatret Vårt

DETTE ARRANGEMENTET ER UTSATT PÅ UBESTEMT TID

Tenk å få spise is hver dag!

Det er så deilig når alt føles bra. Alle er fornøyde. Alle vil være venn med deg. Alle er lykkelige. Glem alt det kjedelige og dumme. Alle problemer er borte. Livet er perfekt! Eller?

I det lyserøde landet er alle glade og fornøyde hele tiden. Den lyserøde Keiseren bor i et lyserødt palass. Hver dag åpner han dørene og inviterer alle inn til sitt fantastiske popshow! Han synger splitter nye låter, i nye kule klær. Han er en superstjerne!

En dag får de uventet besøk. En jente har reist langt for å komme til palasset, fordi hun leter etter noen som har forsvunnet. Keiserens reparatører undersøker henne, og reagerer på noen av de ordene hun sier. De prøver å få henne til å passe inn og bli som alle andre i det lyserøde landet. Hun mistenker at det er noe merkelig som foregår. Tør hun stole på sin egen stemme? Våger hun å avsløre den store hemmeligheten sin?

Deilig er jorden er en leken og musikalsk teaterforestilling, som handler om å tørre å være seg selv og stille spørsmål ved tilværelsen.

Velkommen til et sukkertøy av en teaterforestilling!

 

Premiere 25. mars 2020

Vaighet Ca. 1 time

Målgruppe Fra 6 år

 

Instruktør
Ingrid Askvik

Scenografi og kostymer
Ida Grimsgaard

Musikk
Felipe Noriega

Lysdesign
Jonas P.A. Fuglseth

Manus
Vera Krohn Svaleng

Medvirkende
Amalie Sofie Ibsen Jensen, Benedikte Karine Sandberg og Anders Firing Aardal

_
_
_