Beatleskonsert med kor, orkester og solister

Sangkoret Tormod arrangerer Beatleskonsert i Surnadal Kulturhus søndag 29. oktober kl.18.00.

Dette er ei større oppsetting sammen med Halsakoret og Sunndal Musikkforening. Med oss har vi også to av Nordmøres fremste solister, Jon Rasmus Leinum fra Sunndalsøra og Øyvind Hassel Weiseth fra Halsa. Sistnevnte har faktisk studert ved Paul McCartneys skole LIPA i  Liverpool. I tillegg til stort kor, orkester og solister under ledelse av Sander van der Loo deltar også unge dansere fra Kulturskolen.

Her blir det kjente sanger fra the Beatles som Let It Be og Hey Jude men også mer ukjente skatter som en spenstig versjon av Maxwell`s Silver Hammer!

Premieren er på Sunndalsøra 21.oktober (billetter Sunndalsøra) og i tillegg til konserten i Storstua er det også konsert i Halsahallen (billetter Halsahallen) lørdag 28.oktober.

Billettar til Beatleskonsert med kor, orkester og solister

1. Søn 29. okt kl 18:00 Storstuå Kjøp